Uus suhkrutootmisseadmed Teknikeller TYO-252-CP C Tipi Küp Şeker Makinesi











Kui olete otsustanud osta madala hinnaga tehnikat, veenduge, et suhtlete tegeliku müüjaga. Uurige välja võimalikult palju infot tehnika omaniku kohta. Üks petmisviisidest on esineda tegelikult olemasoleva ettevõtte nime all. Kahtluste tekkimise korral teatage sellest meile tagasisidevormi kaudu, et saaksime asja täiendavalt kontrollida.
Enne ostu sooritamist uurige hoolikalt erinevaid müügipakkumisi, et selgitada välja teie poolt valitud tehnika mudeli keskmine hind. Kui teie valitud müügipakkumise hind on oluliselt madalam sarnaste pakkumiste hindadest, olge ettevaatlik. Suur hinnaerinevus võib viidata varjatud defektidele või müüja petmiskatsele.
Ärge ostke kaupa, mille hind erineb tunduvalt analoogse tehnika keskmisest hinnast.
Ärge nõustuge kahtlaste tagatis- ja ettemaksudega. Kahtluste korral ärge kartke täpsustada üksikasju, küsige müüdava tehnika lisafotosid ja dokumente, kontrollige dokumentide ehtsust, esitage lisaküsimusi.
See on kõige levinum petmise viis. Ebaausad müüjad võivad küsida teatud ettemaksusummat, et „broneerida“ teile tehnika ostmise õigus. Sel moel võivad petised koguda suure rahasumma ja seejärel kaduda, nii et nendega pole enam võimalik ühendust võtta.
- Ettemaksu kandmine kaardile
- Ärge makske ettemaksu, vormistamata dokumente, mis tõendavad raha üleandmise akti, kui teil tekib müüjaga suhtlemisel kahtlusi.
- Raha kandmine „vahendaja“ kontole
- Selline palve peab tegema ettevaatlikuks; tõenäoliselt suhtlete kelmiga.
- Raha kandmine sarnase nimega ettevõtte kontole
- Olge tähelepanelikud, kelmid võivad esineda tuntud ettevõtete nimel, tehes ettevõtte nimes väikeseid muudatusi. Ärge kandke raha üle, kui ettevõtte nimi tekitab kahtlusi.
- Oma pangarekvisiitide märkimine reaalse ettevõtte nimel esitatud arvele
- Enne ülekande tegemist kontrollige, kas arvele märgitud pangarekvisiidid on õiged ja kuuluvad vastavale ettevõttele.
Müüja kontaktid

Technical information
MOULD DIAMETER : 440 centimetre
OVEN : Upper 4
lower 0
COOLER : 1 piece
PRODUCTION AREA
Lenght 14 meters
Width 3.0 meters
Height 2.8 meters
Sugar crystals
from 0,3 to 1,5 milimeters
ELECTRICITY
Input 13.5 kv
Consumption 8.5 KV
Daily water consumption 70 liters
Humidity percentage %70 maximum
CAPACITY
In a hour 250-292 kilograms
In 24 hours 6000-7000 kilograms
DIMENSIONS OF SUGAR BOX
500 grams = 12000-14000 boxes production
1000 grams = 6000-7000 boxes production
Technical information
MOULD DIAMETER : 440 centimetre
OVEN : Upper 5
lower 0
COOLER : 2 piece
PRODUCTION AREA
Lenght 14,5 meters
Width 3.0 meters
Height 2.8 meters
Sugar crystals
from 0,3 to 1,5 milimeters
ELECTRICITY
Input 13.5 kv
Consumption 9.5 KV
Daily water consumption 80 liters
Humidity percentage %70 maximum
CAPACITY
In a hour 291-333 kilograms
In 24 hours 7000-8000 kilograms
DIMENSIONS OF